Criolipoliză gusă

SUCEAVA

Criolipoliza gușă

Criolipoliza este o metodă neinvazivă și nedureroasă de reducere a grăsimii, utilizată pentru a trata diferite zone ale corpului, inclusiv gușa, cunoscută și sub denumirea de bărbie dublă. Această procedură se bazează pe răcirea controlată a celulelor adipoase, ceea ce duce la distrugerea acestora și la eliminarea treptată a lor de către organism.

Procedura de criolipoliza pentru gușă implică aplicarea unui aplicator special conceput pentru această zonă, care este plasat pe piele în zona bărbiei duble. Aplicatorul răcește țesutul adipos la o temperatură suficient de scăzută pentru a afecta celulele grase, dar fără a deteriora pielea sau țesuturile înconjurătoare. Odată ce celulele grase sunt deteriorate, organismul începe să le elimine în mod natural prin procesele sale metabolice.

Criolipoliza pentru gușă oferă mai multe avantaje în comparație cu alte metode de tratament, precum liposucția:

  1. Procedura este neinvazivă și nu necesită anestezie sau incizii.
  2. Durerea și disconfortul sunt minime în timpul și după procedură.
  3. Rezultatele sunt naturale și apar treptat pe măsură ce organismul elimină celulele grase distruse.
  4. Nu există timp de recuperare, ceea ce înseamnă că pacienții pot reveni la activitățile lor normale imediat după tratament.

Rezultatele criolipolizei pentru gușă pot varia în funcție de pacient și de cantitatea de grăsime prezentă în zona tratată. De obicei, pacienții observă o reducere semnificativă a dimensiunii bărbiei duble după una sau mai multe ședințe de tratament. Cu toate acestea, este important să se mențină un stil de viață sănătos și o greutate stabilă pentru a menține rezultatele pe termen lung.

Înainte de a efectua criolipoliza pentru gușă, este esențial să discutați cu specialistul nostru în estetică pentru a determina dacă această procedură este potrivită pentru dvs. și pentru a stabili un plan de tratament personalizat care să vă ajute să obțineți rezultatele dorite.
Sedinta –  400 ron
Oferta 2+1 gratuit
Contactează-ne

Vrei sa faci o programare?

Completează formularul de mai jos.

Ești interesat de alte servicii?