Mezopen

SUCEAVA

Mezopen

Mezopen, cunoscut și sub denumirea de terapie cu micro-ace sau micro-needling, este o procedură minim invazivă pentru rejuvenarea facială, care utilizează un dispozitiv cu mai multe ace minuscule pentru a crea micro-perforații controlate în piele.

Aceste micro-perforații stimulează procesul natural de vindecare al pielii, declanșând producția de colagen și elastină și îmbunătățind aspectul general al pielii.

Terapia Mezopen poate aborda o varietate de probleme ale pielii, cum ar fi:

  • Riduri și linii fine
  • Laxitatea pielii
  • Cicatrici (inclusiv cele de la acnee)
  • Petelor pigmentare
  • Dilatarea porilor
  • Striile

Înainte de a începe terapia Mezopen, este esențial să consultați un specialist în dermatologie sau estetică care să vă evalueze pielea și să vă recomande cel mai potrivit plan de tratament personalizat în funcție de nevoile și obiectivele dvs.

Procedura începe cu aplicarea unui anestezic topic pentru a minimiza disconfortul. Specialistul va aplica apoi dispozitivul Mezopen pe suprafața pielii, folosind mișcări controlate pentru a crea micro-perforații în epidermă și dermă. Acest proces stimulează răspunsul natural de vindecare al pielii și crește producția de colagen și elastină, care ajută la îmbunătățirea texturii și elasticității pielii.
În etapa finală, se vor aplica seruri speciale, bogate în vitamine, antioxidanți și alte ingrediente active, care sunt aplicate pe piele pentru a hrăni și revitaliza țesuturile. Aceste seruri pot fi personalizate în funcție de nevoile și obiectivele specifice ale fiecărui pacient, oferind rezultate personalizate și de lungă durată.
In functie de fiola de tratament aleasa, pretul tratamentul se poate usor modifica.

Rezultatele terapiei Mezopen pot fi observate în timp, pe măsură ce pielea produce mai mult colagen și elastină. Deși unele îmbunătățiri pot fi observate imediat după tratament, rezultatele optime se vor dezvolta de-a lungul a câtorva săptămâni sau luni. Pentru a obține cele mai bune rezultate, este posibil să fie necesar un curs de tratamente, în funcție de problemele pielii și de obiectivele individuale.

PRET/SEDINTA –  250 RON
Oferta – 3+1 gratuit
Contactează-ne

Vrei sa faci o programare?

Ești interesat de alte servicii?