Solar 4

Solarul nr. 4 MegaSun P9S Hybrid Sun

Solarul nr. 4 MegaSun P9S Hybrid Sun – Proiectat de Porsche MegaSun P9S Hybrid Sun, cunoscut și sub numele de Solarul nr. 4, este un solar de ultimă generație proiectat de renumita echipă de design de la Porsche. Acest solar combină tehnologia avansată cu un design elegant pentru a oferi o experiență de bronzare excepțională. Mai jos sunt prezentate câteva dintre caracteristicile și beneficiile sale cheie:

Caracteristici: – Tehnologie Hibridă: Combină UV și Lumină Roșie pentru o bronzare optimă și îngrijirea pielii. – Design: Design elegant și ergonomic realizat de Porsche, asigurând atât funcționalitate, cât și stil. – Control Inteligent: Panou de control tactil ușor de utilizat pentru ajustări simple și setări personalizate. Caracteristici de Confort: Include controlul climatizării, sistemul de pulverizare Aqua Cool și funcția Aroma pentru o sesiune confortabilă și revigorantă. – Sistem Audio: Sistem de sunet 3D de înaltă calitate cu conectivitate Bluetooth pentru o experiență imersivă. – Performanță: Echipat cu lămpi și reflectoare optimizate pentru rezultate uniforme și eficiente de bronzare.

Beneficii: – Bronzare Îmbunătățită: Tehnologia hibridă asigură un bronz mai profund și de lungă durată, în timp ce îngrijește pielea. – Îngrijirea Pielii: Terapia cu Lumină Roșie promovează producția de colagen, îmbunătățind textura pielii și reducând semnele de îmbătrânire.

Experiență Plăcută: Designul ergonomic și caracteristicile de confort oferă o sesiune de bronzare relaxantă și plăcută. – Personalizare: Utilizatorii pot adapta sesiunea de bronzare după preferințele lor, asigurând satisfacția maximă. – Siguranță: Senzorii și controalele avansate mențin condiții optime și sigure de bronzare. –

Senzație de Lux: Designul sofisticat și caracteristicile premium oferă o experiență de bronzare luxoasă, ridicând nivelul ofertelor oricărui salon. – MegaSun P9S Hybrid Sun este ideal pentru cei care caută o soluție de bronzare de înaltă calitate, eficientă și luxoasă. Combinația de tehnologie avansată, excelență în design și caracteristici orientate către utilizator îl face o alegere remarcabilă în industria bronzării.

Pret: Abonament 50 min = 120 RON – Abonament 100 min = 180 RON – Abonament 200 min = 320 RON – Minutul = 4 RON