Solar 1

Solarul Megasun 8000 Alpha Deluxe

Este un dispozitiv avansat de bronzare, conceput pentru a oferi o experiență premium și o bronzare uniformă. Unul dintre punctele sale forte este incorporarea boosterelor de colagen, care stimulează hidratarea și producția de colagen în piele, contribuind astfel la un aspect mai tânăr și mai sănătos al pielii. Aceste boostere ajută la minimizarea ridurilor și la îmbunătățirea elasticității pielii, oferind un efect de întinerire vizibil.

Pe lângă aceste caracteristici, Megasun 8000 Alpha Deluxe include și alte tehnologii avansate:

  1. Sistem de climatizare ajustabil: Acesta permite utilizatorilor să controleze temperatura în interiorul cabinei, asigurând un confort maxim pe durata sesiunii de bronzare.
  2. Sistem de aromaterapie și aqua fresh: Aceste funcții adaugă o notă de relaxare și revitalizare, transformând sesiunea de bronzare într-o experiență spa.
  3. Tehnologie de ultimă oră cu LED-uri: Contribuie la o distribuție uniformă a luminii, asigurând o bronzare egală pe toată suprafața corpului.
  4. Control muzical integrat: Utilizatorii pot asculta muzica preferată în timpul sesiunii, creând o atmosferă plăcută și personalizată.
  5. Design ergonomic: Cabina este proiectată pentru a oferi confort maxim, cu o formă care se adaptează natural la conturul corpului.

Megasun 8000 Alpha Deluxe este soluția ideală pentru cei care caută nu doar o bronzare frumoasă, ci și o îngrijire completă a pielii, beneficiind de tehnologie de vârf pentru a maximiza atât confortul cât și rezultatele estetice.

Pret: 

– Abonament 50 min = 120 RON 

– Abonament 100 min = 180 RON  

– Abonament 200 min = 320 RON  

– Minutul = 4 RON