Criolipoliză

SUCEAVA

Criolipoliza

Criolipoliza este cel mai eficient tratament, non-invaziv, care elimină definitiv grăsimea prin tehnologia criogenării. Procedura se face prin intermediul aparatului Cryo Med, care îngheață celulele adipoase în exces și este unul dintre cele mai eficiente proceduri pentru slăbire localizată

Zona tratată este trasă printr-un vacuum, pentru a reduce circulația sangvin și facilitând astfel procesul de criogenare. Temperatura din aparat ajunge chiar și la -10 ° C, înghețând țesutul adipos și eliminând astfel grăsimea prin criogenare, ajutând la slăbirea în zonele cu probleme.

Procedura nu necesită incizii sau anestezie, acesta fiind principalul avantaj față de liposucție. În timpul criopolizei, care durează cel mult o oră, pacientul simte un disconfort, dar nu este ceva de nesuportat. De asemenea, procedura nu necesită timp de recuperare.

Este unica metoda care distruge adipocitele nechirurgical, printr-un mecanism metabolic natural tesutul adipos eliminat fiind si ireversibil.

Criolipoliza – metoda foarte eficienta de distrugerea definita a tesutului adipos. Aplicarea
temperaturilor scazute la nivel cutanat duce la intrarea in apoptoza celulara (moartea programata a celulei) pentru ca apoi celulele grase sa fie eliminate in mod natural si treptat. La o temperatura specifica grasimea se solidifica si se cristalizeaza, celelalte tesuturi care nu
contin apa raman intacte.

Vacuum – potenteaza efectul crioterapiei prin masajul realizat in profunzimea tesuturilor. Fluxul sangvin si circulatia limfatica sunt imbunatatit si astfel sunt eliminate celulele grase si nodulii celulitici.

LED Therapy (Soft Laser) – completeaza efectul crioterapic amplificand rezultatele obtinute si stimuland metabolismul celular. Este prevenita deasemenea aparitia edemelor.

Beneficii

  • Reducerea definitiva a tesutului adipos, fara efecte secundare;
  • Metoda eficienta non-invaziva;
  • Imbunatatirea aspectului si calitatii pielii;
  • Distrugerea tesutului adipos fara a afecta tesuturile invecinate.

Manipuli

Cryomed are 2 manipuli de silicon ce se pot folosi simultan pentru
a trata diferite zone cu probleme.

Criolipoliza se face pentru slăbire localizată în zonele mai extinse ca abdomenul, picioare, spate și brațe. Circumferința se reduce, în medie, cu 5.3 cm – 1.3 cm, rezultate vizibile la 3 saptamani de la prima sedinta.

În funcție de stratul de grăsime și de rezultatele dorite, sunt necesare între 1 și 3 ședinte. Partea bună este că celulele adipoase distruse nu mai revin. Dacă vei lua din nou în greutate, grăsimea se va depune în zonele netratate. Distanța între ședințe trebuie să fie de cel puțin 45 de zile.

Aparatul CoolTech de criogenizare este un produs aprobat FDA (Food and Drug Administration) și nu există riscul unor daune ale mușchilor pentru că procedura este localizată doar pe celulele adipoase.

În cel mai rău caz, persoanele cu pielea foarte sensibilă se pot înroși imediat după ședință, însă acest efect dispare în scurt timp. De asemenea, criolipoliza nu se efectuează în zona feței, ci pe zonele mai mari de piele și grăsime.

În mod obișnuit, nu există contraindicații pentru criolipoliză. Această procedură nu este recomandată însă femeilor însărcinate sau persoanelor care suferă de afecțiuni grave.

Pret/sedinta 1 aplicator – 400 RON 
Pret/sedinta 2 aplicatoare – 800 RON

Contactează-ne

Vrei sa faci o programare?

Ești interesat de alte servicii?