Solar 3

MegaSun Huricane (vertical) cu lămpi răsucite

MegaSun Huricane (vertical) cu lămpi răsucite

Solarul MegaSun Huricane reprezintă vârful tehnologiei în domeniul bronzării verticale, combinând designul modern și eficiența pentru a oferi o experiență de bronzare excepțională.

Caracteristici principale:

  1. Design vertical: Conceput pentru a economisi spațiu și a oferi o experiență de bronzare uniformă, solarul MegaSun Huricane este ideal pentru centrele de bronzare moderne și pentru utilizatorii care preferă confortul și libertatea de mișcare în timpul sesiunilor de bronzare.

  2. Lămpi răsucite: Echipat cu lămpi de ultimă generație, răsucite, care asigură o distribuție optimă a luminii UV, acest solar oferă un bronz uniform și de lungă durată. Forma specială a lămpilor permite o penetrare mai profundă și eficientă a razelor UV.

  3. Tehnologie avansată: MegaSun Huricane vine cu un sistem de control intuitiv, care permite utilizatorilor să ajusteze intensitatea și durata sesiunilor de bronzare în funcție de preferințele lor individuale. De asemenea, este echipat cu funcții de securitate și de monitorizare a duratei de utilizare a lămpilor pentru a asigura performanța optimă și siguranța utilizatorilor.

  4. Ventilație și confort: Solarul este dotat cu un sistem de ventilație performant, care menține o temperatură confortabilă în timpul sesiunilor de bronzare. Ventilația ajustabilă asigură circulația constantă a aerului, prevenind supraîncălzirea și asigurând o experiență plăcută.

  5. Design ergonomic: Construcția verticală și spațiul interior generos permit utilizatorilor să se miște liber și să adopte diferite poziții pentru a asigura un bronz uniform pe tot corpul.

  6. Estetică modernă: Cu un design elegant și finisaje de înaltă calitate, MegaSun Huricane nu doar că oferă performanțe excelente, dar și se integrează perfect în orice spațiu dedicat bronzării.

  7. Eficiență energetică: Lămpile răsucite sunt proiectate pentru a oferi un bronz eficient, consumând mai puțină energie comparativ cu lămpile tradiționale, ceea ce face ca acest solar să fie o alegere ecologică și economică.

Beneficii pentru utilizatori:

  • Bronz uniform și rapid: Datorită tehnologiei avansate și a lămpilor răsucite, utilizatorii pot obține un bronz uniform într-un timp mai scurt.
  • Confort și siguranță: Sistemele de ventilație și control asigură o experiență plăcută și sigură pentru fiecare sesiune de bronzare.
  • Design compact: Ideal pentru spațiile limitate, fără a compromite calitatea bronzului.

Solarul MegaSun Huricane cu lămpi răsucite este alegerea perfectă pentru cei care doresc o experiență de bronzare de înaltă calitate, combinând inovația tehnologică cu confortul și eficiența energetică.


Pret: 

– Abonament 50 min = 120 RON 

– Abonament 100 min = 180 RON  

– Abonament 200 min = 320 RON  

– Minutul = 4 RON