Vacuum Facial

SUCEAVA

VACUUM FACIAL

Experţii in domeniu spun că tenul devine mai rezistent, mai lucrat, mai bine conturat și își redobândește rolul de susținere cu ajutorul vacuum-ului facial. Dar ce este vacuumul facial?

Acesta este un masaj endermologic ce stimulează circulația limfo-venoasă, îmbunătățind curățarea și decongestionarea țesuturilor, crescând sinteza de elastină și colagen în fibrele musculare, tenul devenind astfel mai luminos și mai ales recăpătându-și fermitatea.

Terapia vacuum dă rezultate remarcabile și în tratarea problemelor de la nivelul feței și a gâtului, în special la înlăturarea bărbiei duble și a gușei. Pe durata ședinței de vacuum se produce o delicată exfoliere a pielii, îndepărtându-se celulele moarte, tenul rămânând catifelat şi luminos.

Care sunt rezultatele finale ale vacuumului facial?

Un lifting profund, slăbirea bărbiei duble, drenaj limfatic pentru ochii încercănaţi şi cu pungi. Printre alte beneficii ale vacuumului facial, în şedinţe de 15 minute, sunt amintite redarea fermității și reconturarea pielii gâtului, probleme ce apar concomitent cu înaintarea în vârstă.

Sunt sfătuite să nu apeleze la acest tip de tratament femeile însărcinate, persoanele care suferă de epilepsie, boli cardiace, hipertiroidie, boli de piele, leziuni dermatice, persoanele cu stimulatoare cardiace, persoanele care au suferit intervenții chirurgicale (inclusiv cezariană) de mai puțin de 3 luni, persoanele care prezintă vase de sânge sparte, fragilitate capilară, varice pronunțate, cele cu piele sensibilă la alergii, sau cele care au răni deschise.

Pret/sedinta – 120 RON 
Pret/abonament 10 sedinte – 800 RON 
Pret/miniabonament 5 sedinte – 500 RON

Contactează-ne

Vrei sa faci o programare?

Ești interesat de alte servicii?