Solar 2

Solarul Megasun 8000 Alpha Deluxe

Reprezintă vârful tehnologiei în materie de bronzat, fiind echipat cu funcții avansate pentru o experiență superioară. Acest model include boostere de colagen, care nu doar că stimulează producția de colagen și hidratarea pielii, dar contribuie și la un aspect mai sănătos și mai tânăr al pielii. Tehnologia de boostere de colagen ajută la reducerea ridurilor și îmbunătățește elasticitatea pielii, transformând sesiunea de bronzat într-un tratament de frumusețe rejuvenant.

Pe lângă aceste caracteristici, Megasun 8000 Alpha Deluxe oferă o serie de alte beneficii:

  1. Tehnologie UV Avansată: Ajustează automat intensitatea radiațiilor UV pentru a se potrivi cu tipul de piele al utilizatorului, asigurând un bronz uniform și minimizând riscul de arsuri.
  2. Sistem de Climatizare: Asigură un mediu confortabil în timpul sesiunilor de bronzat, menținând temperatura ideală indiferent de condițiile exterioare.
  3. Sistem de Aromaterapie și Cromoterapie: Îmbunătățește starea de bine prin utilizarea uleiurilor esențiale și a luminii colorate, care ajută la relaxare și revitalizare.
  4. Interfață Utilizator Prietenoasă: Dispune de un panou de control intuitiv și ușor de utilizat, care permite utilizatorilor să personalizeze și să controleze cu ușurință fiecare aspect al sesiunii de bronzat.
  5. Design Elegant și Confortabil: Oferă un design modern și o structură ergonomică, asigurând confort maxim în timpul utilizării.

Prin combinarea tehnologiei de ultimă oră cu funcții de îngrijire a pielii, Megasun 8000 Alpha Deluxe reprezintă alegerea ideală pentru cei care doresc să se bucure de beneficiile unui bronz perfect, în timp ce își îngrijesc și protejează pielea.

Pret: 

– Abonament 50 min = 120 RON 

– Abonament 100 min = 180 RON  

– Abonament 200 min = 320 RON  

– Minutul = 4 RON